Om

«Kunsten å være ekte» var et bokprosjekt jeg startet med i 2013, da jeg selv ble kjent med karaktertrekket høysensitiv. Det å akseptere følsomhet som noe flott og et positivt karaktertrekk for oss menn og gutter kan være krevende. I iallfall har det vært slik for meg.

Ekte.net ble utviklet og lansert i forbindelse med utgivelsen av boka, og vil derfor også være med å underbygge tema fra boken. Sensitivitet er en styrke for oss gutter og det er derfor viktig at vi både anerkjenner og bruker disse karaktertrekk i vår personlighet på en positiv og god måte. Det skaper en helhet og gir unike muligheter for utvikling. I tillegg blir det viktig å finne den gode balansen for ikke daglig å bli overstimulert og utslitt.

Uavhengig av kjønn og alder er temaene viktig og Ekte.net vil være en nettside som tar opp gode temaer for at vi skal kunne fungere best mulig på alle livets arenaer. Det ekte skaper et unikt utgangspunkt for å leve sterkt, sårbarhet blir en styrke og vi kan jobbe med egen utvikling uten å behøve ha på oss tillærte masker som skaper overstimulering og indre stress.

Runar Heggen